6 Temmuz 2012 Cuma

Metin2 Sura Kara Büyü Geliştirme

Evet arkadaşlar az önceki konumda size sura karakterini genel olarak tanıtmıştım. Şimdi daha da detaya inerek size sura karakterinin kara büyü becerisini almış halini anlatacağım. Ben bir sura olsam kesinlikle ws için kara büyüyü seçerim. Çünkü kara büyü; ateş hayaletiyle, karanlık koruması ve özellikle karanlık küresiyle yenilmezliğin  garantisini vermektedir......
İlk önce kara büyü seçen suralar için statü dağılımını ardından da beceri gelişimini gösterelim ;

- Statü dağılımı :
1-Statüde önceliği sp ve hp ye vermelisiniz. Başlarda 2 sp 1hp denenebilir. Eğer can yönünden eksik hissederseniz 2hp 1 sp yapabilirsiniz.

2- Veya sp ile hp yi neredeyse başbaşa götürerek yapabilirsiniz.

 Ama bana sorarsanız 2sp 1 hp vererek spyi 90 hp yide 45 yaparak ardından hpyi 90 a tamamlayıp dex 3 str 1 yada dex2 str 1 vermenizdir. Eğer bu dediklerimi uygularsanız sıkıntı çekmezsiniz ve yenilmez olursunuz.

- Beceri gelişimi : Beceri gelişimi suranın temel direğidir. Eğer surada beceri gelişimini yanlış yaparsanız oyunu bırakın derim çünkü bir işe yaramaz. Aşağıda sırasıyla master yapma sırasını veriyorum.

1- Ateş Hayaleti ( gerek kasılma gerekse ws olsun ateş hayaletini master yapmanız gerek. )
2- Karanlık Küre ( karanlık küre ws için suranın bulunmaz bir fırsatıdır 30 level iken bunla 1.5 k atabilirsiniz.)
3- Karanlık Koruma ( gerek ws için gerek kasılma için gereklidir. Üstün bir savunma verir.)
4- Ateş Vuruş ( kasılmak için özellikle slotlar etrafınızdayken gereklidir. ws lerde de işe yarar.
5- Karanlık Vuruş
6- Hayalet Vuruş

 Eğer yukarıda verdiğim şekilde bir yetenek dağılımı yaparsanız sırtınız yere gelmez :). .. Biraz sonra büyü silahıda vercem arkadaslar. Eğer vaktim olursa sura eşyalarınıda veririm...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder